Wat is Supply

Salarisadministratie

 

Supply Chain Management (SCM) heeft al een revolutie teweeggebracht in het concept van productie en distributie, maar vandaag wordt het beschouwd als een industrie die de hele toeleveringsketen omvat, van planning en levering tot financiering, kwaliteitscontrole en business process reengineering (BPR). Deze glasvezelkabeltechnologie verbindt leveranciers met hun kanaalpartners, omdat zij elk onderdeel van de productlevenscyclus volledig beheert, zowel in tijd als in financiële termen. Het is het eerste en enige specifieke bedrijf op de markt dat oplossingen biedt voor alle bedrijfstakken en in veel gevallen zal het het enige bedrijf met winstoogmerk op de markt zijn. Een van de redenen waarom dit vandaag van de grond komt, is dat de industrie naar verwachting in de nabije toekomst een aantal succesvolle bedrijven zal hebben. Dit is een noodzaak in deze tijd van zware concurrentie. Simpel gezegd, als je een consument voorziet in zijn wensen en behoeften, zal er meer van komen.

Met SCM-oplossingen is het beheer van werknemers een fluitje van een cent. U hebt de persoonlijke betrokkenheid van een supervisor of zelfs de eigenaar. Dit komt omdat zij op de hoogte zullen zijn van uw dictacado en alle belangrijke details, zodat u de rapporten of uw eigen rapporten kunt afschuiven. En dit, meer nog, wanneer u kritieke beslissers binnen uw bedrijf krijgt. Of het nu gaat om de boekhouding, het personeel of de productie, u hebt alle speelvelden afgebakend zodat u geen ruimte hebt voor fouten. Dus als je iemand die altijd al wilde een finance en accounting Verschillende beloofde corporatie, maar je hebt niet de middelen om te zoeken naar de payroll, of finance en accounting oplossing voor uw bedrijf. Dit is wanneer je een uitzendbureau moet inhuren. En dat kan, als het er een is die u vooraf screent, kandidaten screent en de beste kandidaten garandeert op basis van hun bekwaamheid en andere niet-financiële factoren die van hen een terugkerende werknemer kunnen maken. Het aanwervingsproces is voor u veel betrouwbaarder.

Met personeelsplannen is het beheer vrij eenvoudig. Memo, e-mails worden gebruikt in plaats van papierwerk. Vroeger moest een salarisadministrateur de procedure dagelijks fysiek uitvoeren. Maar nu met SCM hebt u de “zakelijke” werknemer die niet alleen goed voor u wil presteren, maar ook het bedrijf succesvol wil maken. U blijft dus dicht bij hen en hebt interactie met hen, want u kunt ook hun e-mails lezen!

SCM biedt uw werknemers een direct pad in de tijd met hun financiën plus ze hebben het in hun bloed om midden in de nacht bij te werken. Het enige wat u hoeft te doen is u aan te passen aan veranderingen, om in elke situatie te kunnen concurreren en groeien.

SCM moet ook werken op het open resource model dat kan worden aangepast maar betrouwbaar is omdat het open is en toegang heeft tot de gegevens. Nu hebt u misschien wel eens gehoord van de term “Secure Data”… het zijn de “enige bedrijfsgerelateerde gegevens” die financiën, leveringen en incidenten hebben over alle zaken buiten de onderneming. Dit betekent dat als een bedrijf investeert in drukwerk, werktijd en aanwezigheid van werknemers, communicatie, voorraden, enz. die gegevens database toegankelijk zijn.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.