Indisch voedsel

Indisch eten Goes

 

Wanneer u in India bent geweest en dat bepaalde Indiase gerecht niet hebt kunnen eten, dan kunt u het beangame. Bijvoorbeeld, kent u de samosa? Het wordt beschouwd als een zeer calorierijk voedsel. Hoewel pittig van aard, is het pittige voedsel ook een grote bron van antioxidanten. Samosa is ook verkrijgbaar samen met chutneys, conserven en dips. Samosa wordt ook beschouwd als de koning onder de snacks. U zult ook weten dat het zeer laag in koolhydraten en vetten is. Samosa eten is een typische traditie onder de Indiërs.

Een andere beroemde Indiase snack is de Karanji. Karanji is eigenlijk een kruising tussen een chutney en een augurk. In de volksmond bekend als “Chkin” (huid) en “Karanji” (zakken), wordt de Karanji bereid met bloem, boter, kruiden, suiker, melk, room en peterselie. aangevuld met Karanji Poeder (een populaire Indiase super specerij), gezoet met suiker en zout. U kunt ook uw eigen variant van Karanji maken zoals u dat wenst.

Wat broden betreft, is de chapatti het populairste brood. Het is een zeer populair voedsel voor de Indiase bevolking. Kennis van de bereiding van de chapatti is een must. Een van de belangrijke ingrediënten bij de bereiding van de chapatti is basmatirijst. U kent deze naam misschien als de lange rijst. Het is het belangrijkste ingrediënt bij de bereiding van de chapatti.

De kachorie of de verrukkelijke chutney is een andere heerlijke lokale delicatesse. U kunt rauwe of pittige varianten van deze chutney bereiden. Deze chutney wordt bereid met korianderchutney. U kunt ook komijn gebruiken als de Fancy (niet-vegetarische) optie.

Om het eten in uw eigen keuken smakelijk te maken, kunt u de specerijen kopen in de Indiase kruidenierswinkel. Dit is slechts een deel van het verkrijgen van de specerijen die nodig zijn om beroemde Indiase gerechten te koken. U kunt ook bestellen bij online Indiase voedselwebsites. Dit is slechts één voorbeeld van hoe toegankelijk Indiaas voedsel vandaag de dag is.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.