Het kiezen van de juiste espressomachine

Koffiepadapparaat

 

Het eerste wat u moet doen wanneer u een keuze maakt uit de verschillende beschikbare espressomachines, is bepalen welke machine de snelheid en kwaliteit heeft die u nodig heeft. Alle espressomachines zijn gemaakt van gietijzer. Daarom is de bouwkwaliteit het allerbelangrijkste wat u bij een kwalitatief hoogwaardige machine zult aantreffen. Een gietijzeren warmhoudplaat van hoge kwaliteit in combinatie met een krachtige motor en voorplaat is een must.

Het tweede waar u rekening mee moet houden is de hoeveelheid werk die het kost om elke koffieboon te maken. Als u slechts één pot koffie nodig hebt, dan is een machine zoals de Elegant English Cup meestal een goede keuze. Het kan echter zijn dat u ook een filter, steen, kan en andere dingen nodig heeft. In dat geval zou u zeker gaan voor de beproefde oplossingen, zoals die van keramiek, glas of roestvrij staal.

Misschien wilt u ook extra functies overwegen, zoals een stoompijpje, broedstoof en de mogelijkheid om uw koffie lang warm te houden. Bovendien wilt u misschien de mogelijkheid hebben om uw koffie klaar te hebben wanneer u het nodig hebt. Er zijn zelfs grote metalen potten die u in de vriezer kunt zetten om uw warme dranken lang warm te houden.

De Black and Decker is een van de populaire elektrische verwarmde koffiepadapparaten. Deze machines zijn gemakkelijk verkrijgbaar, en ze zijn geprijsd op ongeveer honderd dollar. Echter, ze hebben veel functies geen andere dan een zelf-roerende brouwknop. Wat meer is, elk model wordt geleverd met een garantie die ofwel via de fabrikant of rechtstreeks op de garantie plaque.

De moderne modellen van de Black and Decker zijn nu verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Het conventionele model met een ketel van zes ounce is een uitstekende keuze voor in de stad of wanneer u snel een kopje koffie wilt zetten voor een snelle ochtend- of middagmaaltijd. Dit is een volledig uitgeruste espressomachine die zes ounce espressokoffie kan produceren. Bovendien heeft hij een display voor bijvoorbeeld een waterprofiel, een container voor gestoomde melk en een lekbak voor handig uitschenken.

De newante is een kleiner model dat in een kleine ruimte kan worden geplaatst. Hiermee kunt u slechts drie kopjes koffie tegelijk zetten, maar hij heeft wel de eigenschap dat hij zichzelf schoonmaakt na slechts één keer gebruik. Dit is een zeer nette kleine machine die van nut kan zijn voor iemand in het hotelwezen of in een country western vakantie. Als u op vakantie gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken over een koffiepadapparaat met een grotere capaciteit.

Bij de keuze tussen een automatisch of halfautomatisch koffiepadapparaat is het belangrijk te bepalen welk type machine aan uw behoeften zal voldoen. Als u denkt aan een koffiepadapparaat voor een hotel of restaurant, dan zal de automatische hoogstwaarschijnlijk aan uw behoeften voldoen en deze zelfs overtreffen. Halfautomatische of automatische koffiepadapparaten zijn misschien geschikt voor iemand die slechts een kleine hoeveelheid koffie per keer wil zetten, of voor iemand die een koffiepadapparaat met een grotere capaciteit wil gebruiken.

Vervolgens moet u uw behoeften vaststellen. Welk type machine is geschikt voor u? Wilt u een espressomachine voor op het aanrecht, of wilt u een compacter model voor op het fornuis? Wilt u een espressomachine die meer dan een paar kopjes espresso per keer kan maken, of hebt u alleen een basis espressomachine nodig? Dit zijn enkele van de belangrijkste vragen die u zichzelf moet stellen voordat u beslist welk koffiepadapparaat het beste bij u past.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.