De voordelen van het gebruik van een mobiele frituur

Frietkraam op locatie

 

Voordelen van het huren van een mobiele frietkraam op locatie

Het gebruik van een mobiele frietkraam betekent dat u uw klanten kunt aanmoedigen om meer handel te drijven en zo meer inkomsten voor uw bedrijf te creëren. Ze kunnen u ook helpen met een ander belangrijk aspect van uw zaak, namelijk het hebben van een goed aanbod van snacks. Vorig jaar waren bijna al onze klanten op een gezondere manier tevreden over hun snackwinkelbezoek, omdat het eten dat ze kregen gezond, lekker en op een uitstekende manier gepresenteerd was.

Dat is wat wij doen in de friettent van mijn familie in de straat. Wij investeren altijd in voedsel van goede kwaliteit en bieden een scala aan gezonde snacks. Deze gezonde, smakelijke en kleurrijke snacks zijn overal verkrijgbaar: van scholen, hogescholen, straten, tot winkelcentra, treinstations, luchthavens, steden, dorpen en het platteland. Wij leveren snacks van verschillende soorten: chips, crackers, cracker jacks, zakjes pretzels, pakjes chips, zakjes popcorn, zakjes snoep, kipnuggets, varkens in een deken, Buffalo wings, en zelfs McDonald’s hamburger patties. En natuurlijk hebben we onze eigen gidsen van lokale friettenten, zodat klanten gemakkelijk hun favoriete plekken kunnen vinden om friet en snacks te kopen.

Een groot voordeel van een mobiele friettent is dat de klanten overal terecht kunnen om hun heerlijke maaltijden te nuttigen. Ze hoeven niet thuis te blijven en ze hoeven niet te kauwen. Wat ze doen is gewoon een snack in hun mond stoppen en het aan iedereen geven om mee te nemen. Dit is de reden waarom mobiele frietkramen ook vaak worden bezocht door grote jongens uit het bedrijfsleven. Ze gaan erheen om hun favoriete maaltijden te eten die gezond zijn, en genieten van het praten met hun vrienden en collega’s.

Omdat het makkelijk te serveren en op te eten is, zijn feestelijke bijeenkomsten een perfecte plaats om uw chips uit te proberen. U kunt het eten van uw tafel bestellen en ondertussen met uw vrienden en familie chow down. Familiebijeenkomsten zijn een normaal tijdverdrijf van mij. Ik eet al van jongs af aan elke dag chips en ik ben altijd al een enorme fan van chips geweest.

Het vocht uit de chips onttrekken kan op de volgende manieren:

Eerst kunt u met een vork het eten uit de kom pakken. Daarna kunt u met beide handen stukjes voedsel in de lucht gooien. Tenslotte kunt u de chip opeten met behulp van een vork.

Ten tweede kunt u een burrito-stijl vork gebruiken. In dit geval moet je eerst de hele frituur verwijderen met je vingers. Daarna kunt u de chip cocoseren door op de draderige delen van de chip te bijten.

Dit is een manier waarop ik thuis mijn eigen chips heb gemaakt. Het is niet moeilijker dan chips uit de keukenmachine te halen en het geeft je meer knapperigheid. Deze chips zijn geweldig voor het maken van chips sandwiches, of ze te bestrijken met mayonaise.

Ten derde kunt u chips maken door een pan met water op het fornuis te gieten. Leg daar vervolgens de neteldoek of krant op en doe het deksel op de pan. Zo blijft niet alleen het vocht behouden, maar zijn de chips ook perfect vers en klaar om gegeten te worden.

En tot slot, de beste manier om frieten te maken is ze te bakken met olie. Je kunt ze bakken met olijfolie, boter, en Cannoli-worst. Het is de droom van een fijnproever. De Cannoli-style worst past perfect in de geroosterde en gezouten friet. Met het mengsel dat je de frieten bakt, kun je niet anders dan glimlachen.

 

LEES MEER : 

Catering voor bedrijven 

Snackwagen op locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.